Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Voederhuisje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

60 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

60 artikel(en)

Voederhuisje


Tijd voor gezelligheid in je tuin! Hang een voederhuisje op of zet een leuk vogelhuisje neer in je tuin, vul ze met vogelvoer en laat die vogeltjes maar komen! Afhankelijk van het voer wat je in het vogelhuisje neerlegt komen er diverse vogeltjes op jouw vogelhuisje af. Met een voederhuisje maak je niet alleen de tuinvogels erg blij, je geeft je tuin ook en leuke en nieuwe decoratie wat zorgt voor een gezellige uitstraling.

De voederhuisjes uit het assortiment van Vogelhuisjes-kopen.nl is erg uitgebreid. Je vindt hier verschillende designs, formaten en kleuren. Zoek je bijvoorbeeld een wat opvallend, vrolijk huisje voor in je tuin? Dan is het rood, geel, blauw of wit gekleurde vogelhuisje wellicht iets voor jou! Ze zijn van hout gemaakt en gedeeltelijk in een vrolijke kleur geverfd. Het ziet er modern en vrolijk uit in iedere tuin! Zoek je een wat minder opvallend voederhuisje, maar wil je wel een strak design? De vogelhuisjes van Wildlife Garden hebben een prachtige uitstraling en ze zijn ook nog eens van erg hoge kwaliteit. Deze voederhuisjes hebben een typische Zweedse uitstraling en prachtige details wat absoluut zal zorgen voor een mooie uitstraling aan je tuin. Heb je een moderne tuin en wil je daarbij ook een modern vogelhuisje? De speciale moderne vogelhuisjes hebben de kleuren antraciet en wit, ze zijn van metaal gemaakt en ze hebben échte moderne uitstraling.

Pindakaas voederhuisje

Net als veel mensen zijn ook vogels gek op pindakaas! In ons assortiment vind je daarom maar liefst vier pindakaas voederhuisjes. Het gaat om een rood, een wit, een geel en een blauw pindakaashuisje. In het houten voederhuisje bevindt zich bovenin een speciale ruimte waar een potje pindakaas op zijn kant neergelegd kan worden. Vogeltjes kunnen nu vanaf de voorzijde van het huisje smikkelen uit het pindakaaspotje. Is het potje op? Dan is het met dit voederhuisje zeer gemakkelijk om er een nieuw potje in te doen.

Vogelbad

Naast het aanbieden van vogelvoer aan je tuinvogels kun je je vogeltjes ook water aanbieden. De leuke vogelbaden uit ons assortiment zien er ten eerste erg mooi en gezellig uit. Je kunt ze neerzetten waar je maar wilt in je tuin. Je vult ze met water en op deze manier zullen er vanzelf vogeltjes op af komen die uit het bad gaan drinken of die er in gaan badderen. Met een vogelbad maak je de vogeltjes zeker blij en het zorgt voor gezelligheid rondom je huis! Wil je het vogelbad niet gebruiken om deze te vullen met water? Je kunt het bad ook prima vullen met vogelvoer!